Over Jorine

Als speltherapeut word ik blij van spelen. Het houdt je jong! Bovendien is spelen een goede manier om je gevoel en gedachten te uiten. Of een kind nu 4, 7 of 12 is, hij of zij geeft me spelenderwijs een inkijkje in hoofd en hart. Ik help kinderen in hún ontwikkeling, zij helpen mij op hun beurt door míj iets te leren. Wij zijn dus spelend aan het leren. Samen. Is er iets mooier dan dat?

Aangenaam, Jorine van Beurden

Jarenlang werkte ik als leerkracht binnen het speciaal basisonderwijs. Ik zag dat kinderen met uiteenlopende gedrags- en leerproblemen werden belemmerd in hun ontwikkeling en zette spel in als ontwikkeltool. En dat werkte! Omdat het begeleiden van kinderen waarvan de ontwikkeling niet als vanzelfsprekend verloopt voor mij de grootste uitdaging is, ben ik later de Master Pedagogiek, met specialisatie Speltherapie, gaan volgen. Sinds 2011 heb ik mijn eigen praktijk voor kinderen in de basisschoolleeftijd, waarbij ik me focus op emotionele en gedragsproblematiek.

Geregistreerd speltherapeut

Ik ben gediplomeerd en geregistreerd speltherapeut en mijn praktijk is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Van Speltherapeuten, NVVS/FVB, RBCZ en SKJ. Om mezelf te blijven ontwikkelen, volg ik jaarlijks bij- en nascholingen. Daarnaast heb ik regelmatig overleg met collega’s in de vorm van intervisie en supervisie. Hoe veel ik ook leer van alle trainingen en gesprekken, het allermeest leer ik van de kinderen met wie ik speel! Iedere sessie geeft me weer inzichten en inspiratie voor de volgende.
Ik ben ook EMDR practitioner Kind & Jeugd en Volwassenen

Eén beeld zegt soms meer dan duizend woorden
Spel werkt! Als praten lastig is!
Spel is een manier om gevoelens te uiten.
Dat ik op zo’n leuke manier een rol mag spelen in het gelukkiger maken en ontwikkelen van mensen, voelt nog elke dag als een cadeautje.

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden & Betalingsvoorwaarden