Access Bars® bij kinderen

Vrijmaken en loslaten van emoties en spanningen

Heeft je kind moeite om zich te focussen? Last van stress? Onrust? Of slaapproblemen? Access Bars® is een energetische massagebehandeling die helpt bij het vrijmaken en loslaten van opgeslagen emoties en spanningen.

Wat is een Access Bars®-behandeling?

Tijdens een Access Bars®-sessie ligt je kind 30 minuten op de massagetafel en komt hij of zij even helemaal tot rust. Door middel van een hoofdmassage en het vasthouden van speciale drukpunten op het hoofd krijgt je kind meer rust in zijn of haar hoofd. Dit maakt het mogelijk om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties te veranderen. Het resultaat: betere focus, beter luisteren, meer rust en minder stress.

Voor welke leeftijden wordt de Access Bars®-behandeling toegepast?

De Access Bars®-behandeling is geschikt voor kinderen van 8 tot 16 jaar. De behandeling is bijvoorbeeld ideaal voor gevoelige kinderen en beelddenker om een rustiger hoofd te creëren.

Wat kost de Access Bars®-behandeling?

De Access Bars®-behandeling kost €50,- per sessie van 30 minuten. De sessies kunnen een aanvulling zijn op de speltherapie. De speltherapeut zal hierin adviseren wanneer het van toegevoegde waarde kan zijn voor jouw kind, maar natuurlijk zijn de sessies ook los te boeken.

Enkele ervaringen met de Access Bars®-behandeling

Betere concentratie
"Mijn kind had moeite met focussen op school en was vaak snel afgeleid. Na een paar Access Bars®-sessies merkte ik een duidelijke verbetering. Hij kon zich beter concentreren en was veel rustiger in zijn hoofd. Zijn resultaten op school gingen er ook op vooruit."
Dieper slapen en uitgeruster in de ochtend
"Mijn dochter had moeite om 's nachts goed te slapen. Ze werd vaak wakker en had moeite om weer in slaap te vallen. Ik besloot haar enkele Access Bars®-sessies te laten ondergaan en het heeft echt geholpen. Ze slaapt nu veel dieper en is uitgeruster in de ochtend."
Veel rustiger en beter ontspannen
"Mijn zoontje was altijd erg druk en kon zich moeilijk ontspannen. Na het proberen van verschillende methoden besloten we Access Bars® eens te proberen. Het heeft een geweldige impact gehad op hem. Hij is nu veel rustiger en kan zich beter ontspannen. We zijn erg dankbaar voor de positieve veranderingen die we hebben gezien."
Beter omgaan met stressvolle situaties
"Mijn zoon had last van angst en piekerde veel. Na enkele sessies met Access Bars® merkte ik dat hij veel rustiger werd en minder angstig was. Hij kan nu beter omgaan met stressvolle situaties en ik ben blij dat ik hem deze techniek heb kunnen bieden."

We zijn erg dankbaar voor de positieve veranderingen die we hebben gezien.

Hij kan nu beter omgaan met stressvolle situaties en ik ben blij dat ik hem deze techniek heb kunnen bieden.

Hij kan zich beter concentreren en is veel rustiger in zijn hoofd.

Ze slaapt nu veel dieper en is uitgeruster in de ochtend.

Zeelsterstraat 52
5652 EL Eindhoven