Online training:
‘Mijn kind en gamen’

We kunnen er niet omheen dat gamen een populaire bezigheid is voor kinderen. Maar dat brengt voor jou als ouder ook uitdagingen met zich mee. Want hoe vind je een goede balans tussen gametijd en tijd voor andere activiteiten? Hoelang ‘mag’ een kind gamen per dag? En is gamen goed of slecht voor je kind? Wij helpen je met een antwoord op deze vragen door middel van de online training: ‘Mijn kind en gamen.’ We nemen je in 7 lessen mee in de wereld van het gamen en wat belangrijk is om te weten voor je kind.

Wat krijg je?

Onze training is volledig online en je kunt deze volgen op je eigen tempo en op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Je krijgt toegang tot 7 videolessen met bijbehorende werkbladen en ondersteunende materialen. In deze praktische online training leer je onder andere meer over de volgende onderwerpen:

  • Gamen & beeldschermtijd
  • Wat gamen inhoudt
  • De verschillende soorten games
  • Wat gamen kan opleveren
  • Waarom het zo lastig is om te stoppen met gamen
  • De effecten van gamen

We gaan nog niet de volledige inhoud aan je verklappen, maar na het volgen van de training weet jij alles over gamen in relatie tot je kind.

Meld je direct aan

Wacht niet langer en meld je vandaag nog aan voor de online training: ‘Mijn kind en gamen’. Profiteer van de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je kinderen op een verstandige en evenwichtige manier te begeleiden in de wereld van gamen.

Meld je aan en volg de training wanneer het jou uitkomt:

Enkele ervaringen met de training

Moeder van een 14-jarige jongen
"Ik ben echt blij met de online training ‘Mijn kind en gamen’. Het heeft ons echt geholpen. Sterk aanbevolen!"
Moeder van een 14-jarige jongen
"Mijn dochter was altijd gefrustreerd omdat ze constant verloor in online games. Ik besloot mij aan te melden voor de online training ‘Mijn kind en gamen’ en het was de beste beslissing ooit!"
Moeder van een 14-jarige jongen
"Mijn zoon is altijd dol geweest op gamen, maar ik maakte me zorgen dat het zijn schoolwerk beïnvloedde. Toen ontdekte ik deze online training ‘Mijn kind en gamen’ en het heeft echt een positieve invloed gehad."
Zeelsterstraat 52
5652 EL Eindhoven